Automotive

Pondok Description:

Steel Steel Beubeur pikeun industri otomotif | Ban Tés.


  • Sabuk Aplikasi: Automotive Tirus Tés
  • Baja Beubeur: MT1650
  • Baja Tipe: steel baja
  • Kakuatan Tensile: 1600 Mpa
  • Kacapean Kakuatan: ± 630 N / mm2
  • Teu karasa: 480 HV5
  • jéntré produk

    Datasheets

    Steel baja sabuk Pikeun industri otomotif | ban nguji

    Mingke sabuk baja bisa dilarapkeun ka industri otomotif keur nguji sarta percobaan, kawas nganalisa torowongan angin, tés ban jeung prosés design kandaraan.

    Lumaku Steel Beubeur:

    ●  MT1650, karbon low présipitasi-hardening martensitic sabuk stainless steel.

    Nyadiakeun lingkup Beubeur:

    model panjang rubak kakandeleun
    ●  MT1650

    ≤150 m / pc

    600 ~ 3000 mm 1,2 / 1,6 / 1,8 / 2,0 mm

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • ● Datasheet _ MT1650 Stainless Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ MT1500 Stainless Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ MT1050 Stainless Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ AT1200 Stainless Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ AT1000 Stainless Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ CT1300 Carbon Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ CT1100 Carbon Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ DT1320 Carbon Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    ● Datasheet _ DT980 Stainless Steel Belt  ☚ klik pikeun ngundeur

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami